Szanowni Państwo!

Z przyjemnością informujemy, iż na rok 2018 przypada 70-lecie istnienia III Liceum Ogólnokształcącego im. Samuela Bogumiła Lindego w Toruniu. W związku z tym Stowarzyszenie Przyjaciół i Absolwentów III Liceum im. S. B. Lindego wraz z III Liceum Ogólnokształcącym mają zaszczyt zaprosić Państwa na obchody związane z tą rocznicą, które odbędą się dnia 20 października 2018 r. w siedzibie III Liceum przy ul. Leona Raszei 1 w Toruniu. Wieczorem natomiast zapraszamy Państwa na Bal Absolwenta, który zorganizowany zostanie w Sali Bankietowej Studia Tańca Jagielski Dance Project przy ul. Grudziądzkiej 122A w Toruniu.

Podczas obchodów zapraszamy Państwa do uczestnictwa w uroczystościach zorganizowanych na sali gimnastycznej. W programie obchodów przewidziane są m.in. zwiedzanie obecnych murów szkoły, poczęstunek, przejazd autokarem do dawnej siedziby III Liceum przy ul. Hallera oraz zwiedzanie tego obiektu.

Wszystkim zainteresowanym przedstawiamy ofertę pakietów, które mogą Państwo nabyć w związku z 70-leciem istnienia III Liceum Ogólnokształcącego:

Pakiet I

Pakiet pierwszy zawiera monografię III Liceum oraz gadżety związane ze szkołą

Koszt: 40 zł

Pakiet II

Pakiet drugi zawiera koszt uczestnictwa w Balu Absolwenta

Koszt: 110 zł

Pakiet III

Pakiet trzeci zawiera koszt uczestnictwa w Balu Absolwenta wraz z osobą towarzyszącą

Koszt: 220 zł

Pakiet IV

Pakiet czwarty jest to połączenie pakietu I (monografia III Liceum oraz gadżety związane ze szkołą) oraz pakietu II (uczestnictwo w Balu Absolwenta)

Koszt: 150 zł

Pakiet V

Pakiet piąty zawiera Pakiet I (monografia III Liceum oraz gadżety związane ze szkołą) oraz koszt uczestnictwa w Balu Absolwenta wraz z osobą towarzyszącą

Koszt: 260 zł

Zachęcamy do śledzenie naszej strony, bowiem wkrótce zdradzimy kolejne szczegóły związane z obchodami 70-lecia naszej Szkoły! Szczegółowe informacje wkrótce!